Locatie

Luxe en comfort in een paradijselijke omgeving.
Bonaire Beach Apartments is een schitterend project, gelegen op loopafstand van het strand en vlakbij Kralendijk. Door deze ideale ligging kunt u de hele dag genieten van een prachtig ocean view, terwijl alle faciliteiten als restaurants, winkels en terrassen in het gezellige centrum van Kralendijk, binnen handbereik zijn.

Kralendijk

Kralendijk is de hoofdplaats van Bonaire. Het is met circa 3.000 inwoners ook de grootste plaats van het eiland. De naam is afgeleid van het daar aanwezige koraalrif en wordt sinds circa 1840 gebruikt. De lokale bevolking noemt de stad ook wel Playa, wat strand betekent. Het is een kleine, rustige stad met veel pastelkleurige gebouwen. Het centrum van de stad bestaat uit een boulevard (Kaya Craane) en een winkelstraat (Kaya Grandi). Voor de boulevard liggen prachtige plezierjachten voor anker die Bonaire aandoen.

Klein Bonaire

Klein Bonaire ligt voor de kust bij Kralendijk en is sinds 2001 beschermd natuurgebied. Op het eiland komen maar liefst 76 plantensoorten en 55 diersoorten voor. Bovendien is dit eiland omgeven door een schitterend koraalrif, wat het duiken hier een ongeloofelijke ervaring maakt.

Pekelmeer

Bij het Pekelmeer vindt u flamingo's, het symbool van Bonaire. Een prachtig ongerept gebied in het zuidwesten van het eiland waar tussen de 2000 en 7000 flamingo's leven. Dit flamingoreservaat is de belangrijkste broedplaats van deze indrukwekkende vogels in het Caribische gebied. Bonaire doet er dan ook veel aan om deze vogels en dit gebied te beschermen.

Locatie