Stenen villa's op grote kavels grond

Uw eigen vrijstaande villa midden in de rustgevende Drentse natuur.

Bij aankomst op het park kunt u kiezen voor de openbaren parkeervoorzieningen bij de ingang van het park, maar ook voor uw eigen parkeerplaats aan huis.

De villa's welke geheel volgens de meest recente bouwnormen zijn gebouwd beschikken over twee eigen parkeerplaatsen. Ook staat er op elk perceel een houten berging waar men fietsen en/of tuinmeubilair etc. in kwijt kan. 

Bij binnenkomst van de villa's stapt u de hal binnen van waaruit u toegang heeft tot het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De hoofdslaapkamer is gesitueerd op de begane grond en heeft toegang tot een eigen, royale badkamer aan de achterzijde van de slaapkamer. Deze badkamer beschikt over een douche, ligbad, wastafel en designradiator. 

De L-vormige woonkamer met open eetkeuken zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd waardoor u heerlijk uitkijkt op de ruime achtertuin. Door middel van de openslaande tuindeuren heeft u toegang tot het terras en de achtertuin.

Middels een vaste trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Aan weers zijden van de eerste verdieping bevinden zich elk een ruime slaapkamer met openslaande ramen en ventilatieroosters. Te midden van de overloop bevindt zich de tweede badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet.

De villa's worden Turn-Key en voorzien van binnenspacwerk, binnen- en buitenschilderwerk en tevens voorzien van een eikenhouten vloer.